Dian's Praktijk. Jouw go-to bij wat dan ook!

Jouw gezondheidscoach, lerares of begeleider: Mentaal & fysiek fit, gezond, gelukkig en ontspannen!

Tarieven

Kun je aantonen dat je lid bent bij TrainFit Heerde? Dan krijg je een standaard korting van 10% op al mijn diensten!

Al mijn prijzen zijn exclusief btw. Voor trajecten en sessies gericht op coaching, wandelen, hardlopen en dansen komt nog 21% btw boven op de prijs. Voor trajecten en sessies gericht op krachttraining en yoga is dit 9%. Voor de trajecten is in overleg betaling in termijnen mogelijk. Facturering vindt maandelijks plaats, tenzij in overleg anders is afgesproken.


Nog even weinig te besteden? 

Voor producten die gratis af te nemen zijn (of die je gratis kan winnen) zie mijn pagina: Extra’s & Acties. Ook zijn daar mijn Journal en mijn Sportvideo’s te vinden in de webshop. Hiermee kun je voor slechts €10 een goede start maken om zelf aan je (mentale) gezondheid te werken! Ook heb ik een challenge, waar je altijd gratis aan kan deelnemen om jezelf weer even gezond op de rit te krijgen. Vraag me gerust naar de inhoud daarvan!


Een telefonisch consult (30 min.) kost €33. 

Hierbij kan ik je tools geven waar je mee aan de slag kan zodat je je al beter gaat voelen of dichterbij je doel komt. Ik doe eigenlijk hetzelfde als tijdens een sessie, maar dan korter en zonder beeld. Heb je daarna nog vragen, dan mag je me gerust appen, daar breng ik geen bedrag voor in rekening. Je zit verder ook nergens aan vast. Je hoeft alleen maar een intakeformulier in te vullen en een moment voor het consult met me te plannen!


Een los intakegesprek (45 min.) kost €53.

Van start gaan of een gesprek om te beoordelen of ik je kan helpen? Dat kan natuurlijk! Naast het invullen van een intakeformulier zit je nergens aan vast bij een intakegesprek! Je kan zelf beslissen hoe je verder wilt gaan na de intake. Ook zijn kennismakingen regelmatig gratis te winnen via mijn Extra’s & Acties of via Facebook of Instagram.


Een losse coaching sessie (45 min.) kost individueel €57,50 en voor een duo €67,50 (€33,75 p.p.).

Nergens aan vast zitten? Dat kan natuurlijk! Je bepaalt zelf de frequentie van de sessies (en die kun je aanpassen wanneer je wil) en kunt aan het einde van de sessie zelf beslissen of je weer een volgende in wil plannen of niet! Losse sessies zijn te combineren met een vorm van bewegen (keuze uit: wandelen, hardlopen, krachttraining, yoga en dans).

Trajecten:

• Mini traject. Individueel €390, duo €460 (€230 p.p.). Dit traject duurt drie maanden (13 weken, 6 sessies).

• Coaching traject. Individueel €780, duo €920 (€460 p.p.). Dit traject duurt een half jaar (26 weken, 13 sessies).

Tijdens het traject heb je elke 2 weken een coaching sessie in de praktijk of online. We kijken samen naar jouw hulpvraag en zorgen ervoor dat we die binnen dat half jaar gaan bereiken of dat je jezelf hebt leren coachen. We plannen de sessies in overleg in. Je kunt daarna stoppen of verlengen op de manier die jij graag wilt. Whatsappcontact tussen je sessies door is gratis, daar mag je onbeperkt gebruik van maken. Je krijgt thuisopdrachten mee en tools om voor langdurige verbetering te zorgen. Ook ontvang je gratis tips voor je mentale gezondheid, tips tegen stress, informatie over hoe je nieuwe gewoontes aanleert en mijn journal in pdf. Hoe je die gebruikt loop ik stap voor stap met je door.

Beide trajecten zijn te combineren met een vorm van bewegen (keuze uit: wandelen, hardlopen, krachttraining, yoga en dans).


6 weken cursus omgaan met stress en burn-out klachten. € 210 p.p. (kan starten bij 2 of 3 deelnemers). 

Elk jaar rond januari/februari en oktober/november start deze cursus. Zes weken lang kom je elke week op een afgesproken moment samen met 1 of 2 anderen naar de praktijk. De cursusdata worden gedeeld met de op dat moment geïnteresseerde deelnemers. Tijdens de bijeenkomsten leer je samen omgaan met stress en je huidige klachten n.a.v. de volgende thema’s:

• De balans opmaken
• Signalen herkennen en grenzen aangeven
• Inzicht in energiegevers en nemers en keuzes maken
• Karaktereigenschappen & pleasen
• Ontspanning
• Evalueren, reflecteren en doelen stellen

Daarnaast ontvang je alle tips en trics die we tijdens de cursus gebruiken en 10 gratis tips tegen stress, via de mail, zodat je ze thuis ook tijdens en na de cursus kan gebruiken. Na de cursus zit je nergens aan vast, je kunt na de cursus zelf verder met de tools. Als je het toch prettig vindt om nog door te gaan bij Dian’s Praktijk overleggen we samen wat voor jou een passend vervolg kan zijn.


Kleine groepstraining traject. €130 p.p. (kan pas starten bij minimaal 4 deelnemers). 

Mogelijk in de vorm van:

• Hardlopen (woensdag 18.45 uur)
• Een krachttraining (eventueel een combinatie van kracht, cardio en/of tabata) op muziek (vrijdag 17.00 uur)

Elk week kom je in een kleine groepstraining in de praktijk.  Het traject duurt 12 weken en gaat ervoor zorgen dat jij je conditie binnen no-time op peil hebt en weer tevreden in de spiegel kijkt. En dat dan ook nog eens gezellig samen, met een groep. Hierdoor halen jullie het beste in elkaar naar boven tijdens de trainingen. Je ontvangt hierbij ook nog een beweegadvies en 2 video’s voor thuis! Of je nou voor een traject of losse training gaat, er is persoonlijke aandacht voor hoe het met jou gaat en wat je nodig hebt (ook buiten de training).

Een losse groepstraining (45 min.) kost €10. 

Nergens aan vast zitten? Dat kan natuurlijk! Een losse groepstraining kan alleen plaatsvinden bij bovenstaande groepstrainingen en bij een aanwezigheid van 4-8 personen. Je kunt aan het einde van de training zelf beslissen of je weer een volgende in wil plannen of niet!


Dian’s Praktijk: Serieus aan de Slag! Individueel €275 per maand, duo €310 (€155 p.p.) per maand.

Dit is het abonnement van Dian’s Praktijk. Hierbij kom je elke week naar de praktijk of je hebt je sessies online waarin we afwisselen tussen coaching en sport/beweging (natuurlijk afgestemd op jouw wensen). Je ontvangt daarnaast mijn journal gratis, een gratis voedings- en bewegingsadvies dat op maat gemaakt is voor jou, 4 gratis video's en natuurlijk tips voor je mentale gezondheid en tegen stress en informatie over hoe je nieuwe gewoontes aanleert. Tussentijds whatsappcontact is altijd gratis en ook ontvang je altijd als eerste de tips, nieuwtjes en weetjes over gratis tools en acties. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Elke maand plannen we de sessies samen in zodat we zeker weten dat er tijd en ruimte voor je is in de praktijk.


Verder ben ik in te huren voor:

Dienst

Prijs (excl. btw)

Bijles (vak naar keuze, in de praktijk of online)

€60 per uur (geen btw)

Dansles/workshop of sportles/workshop

Afhankelijk van wensen & doelgroep, vanaf €65 per uur (geen btw onder de 21 jaar, anders 9% btw voor sport en 21% btw voor dans)

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn