Dian's Praktijk. Jouw go-to bij wat dan ook!

Jouw gezondheidscoach, lerares of begeleider: Mentaal & fysiek fit, gezond, gelukkig en ontspannen!

Extra's & Acties.

Hier deel ik zo af en toe wat extra's. Bijvoorbeeld gratis tips maar ook mijn kortingsacties! Onderaan zie je nog welke tools je kan kopen zonder dat je daarvoor naar de praktijk hoeft te komen en welke evenementen er eventueel op de planning staan!

Lopende acties.

  • In FEBRUARI & MAART: Wanneer een huidige klant een nieuwe klant aanbrengt ontvang hij/zij een GRATIS sessie. Als de nieuwe klant daarna nog een sessie inplant, ontvangt de nieuwe klant deze voor de helft van het geld!
  • Op 4 MAART is er van 18.30 uur tot 20.00 uur een open inloopavond voor iedereen die wil kennismaken met Dian's Praktijk.
  • Op 24 MAART geef ik om 19 uur GRATIS een webinar waarin je jezelf leert coachen naar een gelukkig leven! Je kunt je daarvoor hier inschrijven.
  • DE LENTE (ACTIE) BEGINT! Van 21 t/m 31 MAART kun jij, als nieuwe klant, een intakegesprek inplannen met maar liefst 25% korting! Dit geldt voor zowel intakegesprekken in de praktijk als online! Wees er snel bij, want de actie geldt dus maar tot 31 maart én hij is alleen van toepassing op de eerste 5 nieuwe klanten in die periode!Activiteitenagenda.

Feed
04-03-2024
-
04-03-2024
Open inloopavond voor niet-klanten
Nieuwsgierig naar Dian’s Praktijk? Naar hoe het eruit ziet? Naar wie ik ben? Wil je eerst even weten of je een goed gevoel bij me hebt of wat ik je te bieden heb? De koffie en thee staat klaar! Op 4 maart van...   Meer
25-03-2024
-
25-03-2024
GRATIS Webinar waarin je jezelf leert coachen naar een gelukkig leven!
Wil jij jezelf leren coachen naar een gelukkig leven? In dit Webinar van ca. 60 minuten (dat is een beetje afhankelijk van jullie vragen) geef ik je mijn tips en tools om jezelf te coachen, zodat je gelukkig...   Meer
Hier vind je mijn Algemene voorwaarden.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn